Gå direkt till Nyheten (Nya upplevelser väntar i Konsthallen)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 25 mars 2019
  1. Dagens namn:
  2. Mariebebådelsedagen
  3. I morgon:
  4. Emanuel

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Nya upplevelser väntar i Konsthallen

Publicerad torsdag, 06 september 2018, 15:57 av Björn Smitterberg

konstsignaturerEtt konstnärspar från Falköping, Annelie och PA Sandström, ställer för första gången ut i Lidköping. En blank fläck fylls då för det här paret har ställt ut runtom i landet och lite till.

konst3

Annelie Sandström är egentligen den som producerar tavlor – gärna med amerikanska intryck som grund, PA Sandström är keramikern. Men så har de lyckats gifta sina tekniker till något som skulle kunna kallas Mixed media. Samtidigt blir det flerdimensionellt.

konstnärer

Av den anledningen finns här verk med båda konstnärernas signaturer.

konst1

Det här är en av de utställningar som Lidköpings Konstförening står bakom. Den  har förberetts i cirka ett år och på lördag klockan 11 är det vernissage. I lokalen finns även en video som presenterar konstnärsparet som varit aktiva konstnärer på heltid i cirka 15 år. I Falköping driver de ett galleri och i anslutning till det finns ateljéerna där man skapar.

Florida har blivit ett populärt ställe att besöka för de båda, och det har genomslag i konsten.

konst2

Bilderna är klickbara till större format.

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet