Gå direkt till Nyheten (Polisen: Lugnt i västra Skaraborg)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Tisdag 18 juni 2019
  1. Dagens namn:
  2. Björn och Bjarne
  3. I morgon:
  4. Germund och Görel

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Polisen: Lugnt i västra Skaraborg

Publicerad torsdag, 23 augusti 2018, 07:14 av Björn Smitterberg

Polisen i västra Skaraborg har inga allvarliga händelser i rapporten från natten.

När det gäller övriga Västra Götaland kan nämnas:

22.31 Göteborg, skadegörelse genom brand
Räddningstjänst och polis larmas till Bläseboskolan i Hjällbo där brann i fasaden på idrottshallen. Räddningstjänsten släckt branden. Cirka 10m2 fasad brunnit. En anmälan om skadegörelse genom brand är skriven. Ingen misstänkt.

22.45 Göteborg, brand
Räddningstjänst och polis kallas till Lilla Grevegårdsvägen i Frölunda där en parkerad bil brinner. Räddningstjänsten släcker branden där ytterligare en bil skadats i samband med branden. I närheten kontrollerar polispatrull två yngre män i 20-årsåldern som hämtas till förhör. Efter ett inledande förhör anhölls båda av åklagare misstänkta för grov skadegörelse alternativt skadegörelse och även förberedelse till grov skadegörelse.

00.28 Mellerud, brand
Räddningstjänst och polis kallades till en fullt utvecklad brand i ett bostadshus i Melleruds kommun. Räddningstjänsten släcker branden och polispatrull skriver en anmälan om branden. Ingen person hemma i huset när räddningspersonal kom till platsen.