Gå direkt till Nyheten (Inbrott)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Söndag 29 mars 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Inbrott

Publicerad lördag, 28 juli 2018, 07:58 av Björn Smitterberg

Polisen i Lidköping fick i natt larm om inbrott i en lägenhet i Skara. Larmet kom 01,40 från en bostad på Jarlagatan. Det är oklart hur inbrottet skett och om något stulits.

Två fyllerister har omhändertagits i Lidköping. Den ene sedan vittnet larmat om att fylleristen försökte ta sig in i bilar på Svartebäcksgatan. Mannen fångades in när han stod vid en krossad bilruta och ska förhöras efter tillnyktringen. Trots allt bedöms bevisläget vara osäkert.

Sammanfattning av större ändelser i övriga Västra Götaland:

21.27 Göteborg, mord
Polis kallades till en lägenhet i södra Biskopsgården där granne hört oväsen. I lägenheten fanns en man och en kvinna. Kvinnan var avliden och mannen greps på platsen. Den döda kvinnan var i 35-årsåldern och den misstänkte mannen i 45-årsåldern. Efter ett inledande förhör av mannen anhöll åklagare honom som misstänkt för mord. En teknisk undersökning har genomförts på platsen och ytterligare undersökningar kommer att göras på plats.

22.53 Göteborg, brand
Räddningstjänst och polis kallades till ett flerfamiljshus på Beväringsgatan där grannar larmat om röklukt i trapphuset. Det konstaterades en brand i en lägenhet på 11:e våningen. Det var papper som börjat brinna på en spis. En man i 40-årsåldern misstänks för allmänfarlig vårdslöshet. Inga kända personskador.