Gå direkt till Nyheten (Fullsatt i parken i kväll – igen)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 01 april 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Fullsatt i parken i kväll – igen

Publicerad torsdag, 19 juli 2018, 21:35 av Björn Smitterberg

jens_hult_180719

Även i kväll kom publiken i stor skala och näranog fyllde Stadsträdgården framför Dina-Scenen. Så var det även utmärkta sångare och musiker som medverkade. Louise Hoffsten var huvudnumret, men även Jens Hult drog till sig stort intresse och han fick ta hand om flera fans bakom scenen efter sitt framträdande.

hoffsten-b

Louise Hoffsten och hennes band är bland det bästa som finns i Sverige, och hennes konsert var mycket bra. Publiken var trollbunden. Louise Hoffsten har ofta en historia som hör till de låtar hon framför I dag inledde hon med en låt skriven i ett fängelse.

jens_hult_180719b

Jens Hult hade ett betydligt mindre band (en gitarrist!) men hade ett bra och för honom passande musikval.

hoffsten-c

Vädret var som vanligt i sommar – alldeles fantastiskt.

stadstr-publi18b

Bilderna är klickbara till större format.