Gå direkt till Nyheten (Viktor Johansson återvänder till Örslösa)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 03 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Viktor Johansson återvänder till Örslösa

Publicerad torsdag, 12 juli 2018, 07:45 av Björn Smitterberg

Örslösa-ombygg_130808-(43)

På söndag kommer Viktor Johansson åter till trakterna där han vuxit upp – Örslösa – för att ge en konsert i kyrkan tillsammans med pianisten Jimmy Garting. Förra konserten drog så mycket folk att kyrkan inte räckte till…

Viktor Johansson är efter några år med flera olika engagemang numera musiklärare i Tingsryd och bofast i Kristianstad efter att ha avslutat studierna vid Malmös Musikhögskola. Viktor Johansson har spelat in flera CD – varav en med julmusik. Den senaste skivan kom i oktober.

– Örslösa kyrka söndag kl 19.