Gå direkt till Nyheten (Greps på Vänern för narkotikabrott)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 11 augusti 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Greps på Vänern för narkotikabrott

Publicerad söndag, 08 juli 2018, 09:07 av Björn Smitterberg

polis-ikonKustbevakningen grep vid 21-tiden tre personer på Vänern som misstänks ha varit drogade vid båtfärd. 

De tre fick lämna sin båt och fördes till Polisen i Lidköping som övertog gripande och gjorde drogtester. De rapporterades för sjöfylleri.

Polisen har under natten finkat ett tiotal personer för fylleri, det finns rapport om en misshandel på Fiskaregatan. Två bilförare har också stoppats – en i Arentorp som körde trots att körkortet sedan tidigare är indraget. I ett annat fall, i Skara stoppades en förare som Nockså har fått körkortet indraget men dessutom var drogad. En passagerare misstänks också för narkotikabrott.

Strax efter klockan sex på söndagsmorgonen vurpade en bilist i Järpås. En person har förts till sjukhus med vad som antas vara lindriga skador.

Några notiser från övriga Västra Götaland:

Kl 22.36 Göteborg, personrån
På Baltzersgatan på Hisingen blev en man rånad på sin halskedja. Gärningsmannen försvann springandes från platsen och det ska ha varit en yngre man i ca 20 års åldern. Målsägande skärrad och chockad. Polispatrullerna inklusive hundpatrull har sökt i området. Ingen person är gripen för gärningen.

Kl 23:45. Trollhättan, bråk mm
Polisen larmas ut till restaurang Burger King på Faktorsgatan där en ungdomsgäng bråkar och hotar andra gäster. Dom är ca 10 st och personal och gäster tycker det är väldigt otrevligt.
Väktare och polis larmas till platsen. Ungdomarna lämnar springandes platsen när de upptäcker att väktare och polis är på väg fram. E kniv anträffas liggandes på golvet där ungdomarna har suttit.

Ingen person grips för gärningen. Polisen skriver två anmälningar rörande grov misshandel samt brott mot knivlagen och en anmäla olaga hot

Kl 03:47 Göteborg, personrån

På Haga Nygatan är det en kvinna som blir utsatt för en personrån. EN yngre man försöker att slita av henne halskedjan. I samband med rånet blir hon av med sin mobiltelefon. Inledningsvis var det två yngre män som rånade henne men det rör sig flera runt omkring. En gärningsman är kvar i området och grips. Mannen är 25 års åldern och medtas till polisstation för förhör mm. Målsägande skärrad och chockad, hennes halsband har hon kvar men mobiltelefonen är borta.