Gå direkt till Nyheten (Gabriella Björkdahl guldsimmare i Vansbro)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 19 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Gabriella Björkdahl guldsimmare i Vansbro

Publicerad söndag, 08 juli 2018, 18:07 av - Inskickat material

vansbfosimmare1

Tre ungdomar från Lidköpings Gymnastik och SimSällskap, LGSS, deltog på ungdomssimmet på Vansbrosimningen under söndagen, Clara West, Gabriella Björkdahl och Christoffer Larsson. Tävlingarna genomfördes under ideala förhållanden, solen sken från klarblå himmel, ingen vind och 20 grader i både luften och vattnet.

De tre Lidköpingssimmarna deltog i den sammanhållna 13/14-årklassen för killar respektive tjejer.

vansbfosimmare2

Gabriella Björkdahl vann klassen i hård konkurrens på utmärkta tiden 13:50! Christoffer korsade mållinjen på tiden 15:18 vilket gav en 11-plats i klassen och Clara gick i mål på tiden 17:00 och placerade sig i mitten av startfältet på en 22:a plats.

Flera masterssimmare från klubben deltog även i Vansbrosimningen på fina tider, men bästa prestationen får ändå anses vara Gabriellas guld. Stämningen och vädret inspirerar till nytt deltagande även nästa år.

Test och foto Olle Larsson. Bilderna är klickbara till större format.

 

En kommentar på “Gabriella Björkdahl guldsimmare i Vansbro”

  1. Bitten skriver:

    Grattis till bra simning ungdomar 👏🏼 / Patrik och Bitten

Kommentarerna är stängda