Gå direkt till Nyheten (Dagen efter)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Fredag 28 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Dagen efter

Publicerad söndag, 08 juli 2018, 10:59 av Joakim Stegelmeyer

pbm-2018-dagen-efter-esplanaden-österutDet var en lugn och stilla morgon i centrala Lidköping. Gatorna låg nästan öde så när som på enstaka bilar och morgonpigga flanörer. Det var minst lika rent som en vanlig vardag och det syntes att personal från Lidköpings Kommun hade varit ute under natten och sopat gatorna. Längs Wennerbergsvägen höll personal från kommunen fortfarande på att plocka upp lite skräp som maskinen hade missat.pbm-2018-dagen-efter-skaragatan-skyltning

På Skaragatan höll man som bäst på att ta bort skyltar med tillfälliga parkeringsförbud och täcka av de ordinarie skyltarna igen.

pbm-2018-dagen-efter-bajamajorI Västra Hamnen tömdes bajamajorna i väntas på att forslas bort.