Gå direkt till Nyheten (Fina bilar i stan)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Fina bilar i stan

Publicerad fredag, 06 juli 2018, 19:41 av Joakim Stegelmeyer

pbm-2018-finbil-cheva-norgeMellan klockan 17 och 18 idag gick den så kallade finbilscruisingen av stapeln. Ett antal ekipage som valts ut vid träffen på Hovby Flygfält körde på en mindre slinga i centrala Lidköping. Bland annat fick de köra runt Nya Stadens Torg. Där och på många ställen hade många Lidköpingsbor och besökare samlats för att titta på de fina ekipagen. I följande bildreportage kan ni se några av de vackra bilarna. Bilderna är klickbara till större format.pbm-2018-finbil-torget-1

Betydligt fler människor var framme på stan idag jämfört med igår.

pbm-2018-finbil-mustangPå Nya Stadens Torg stoppades en del bilar och förarna fick berätta om sitt ekipage för publiken.

pbm-2018-finbil-gräddfärgadMånga mycket fina bilar fanns att se.

pbm-2018-finbil-gulfFör en del hade tagit renoveringen av bilen tagit en speciell riktning. Tycker man om Gulf kan man lacka hela bilen i lila och orange!

pbm-2018-finbil-nygiftaDet går att gifta sig på Power Big Meet. Bilen är kanske inte den allra finaste men de nygifta verkade lyckliga.

pbm-2018-finbil-sheriffSheriffen var på plats för att hålla ordning på det hela.

pbm-2018-finbil-älvgatanMånga passade på att njuta av det fina vädret samtidigt som de fick se bilarna passera i sakta mak längs cruising-slingan.