Gå direkt till Nyheten (I väntan på…)

 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. 20 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

I väntan på…

Publicerad torsdag, 05 juli 2018, 12:13 av Joakim Stegelmeyer

pbm-2018-07-05-torget-lunchIdag är första dagen på årets Power Big Meet. Strax innan lunch märktes dock inte mycket av det när fotografen gick en runda i centrala Lidköping. Nya Stadens Torg verkade nästan ödsligt. Till skillnad mot förra året har antalet serveringstält minskat kraftigt. På själva torget finns i år bara en servering förutom de ordinarie restaurangernas uteserveringar. Här följer ett bildreportaget från promenaden. Bilderna är klickbara till större format.pbm-2018-07-05-torget-mat

Strax innan kl. 12 var det ingen direkt kö att tala om för att få i sig något gott grillat.

pbm-2018-07-05-torget-renhallningLidköping är även i år väl förberett för besökarna till evenemanget. På flera ställen, liksom här på Nya Stadens Torgs östra sida, har bajamajor, soptunnor och containrar satts upp.

pbm-2018-07-05-torgbron-1Även på Torgbron och längs Östra Hamnen har några stånd och serveringar satts upp.

pbm-2018-07-05-solstolarInte heller stranden och glasskiosken vid Östra Hamnen var frekventerad. Vädret vid lunch var mulet och det blåste en lite kylig vind. Enligt väderprognosen ska det dock klarna upp i eftermiddag och bli ca 25 grader varmt. Även kvällen och kommande dagar ska bjuda på sol och skön sommarvärme. Möjligtvis kan det komma några regndroppar under lördagen.

pbm-2018-07-05-pickuper-2Bara ett fåtal amerikanska bilar var i rörelse som dessa två pickuper från Tyskland. På Hovby Flygfält pågår själva bilträffen och förmodligen  är de flesta besökare där ute under dagen. Ikväll kl. 18 är det dags för den första cruisingen och då lär antalet bilar öka dramatiskt.

3 kommentarer på “I väntan på…”

 1. Björn Smitterberg skriver:

  Insänt per e-post:
  Om man skall lyssna och tro på snack, skvaller och dylikt så lär detta evenemang gå utför i jämförelse med det som är i Västerås, en stor del som man pratade med ifjol sa att dom åker dit istället, även folk från byn har lämnat och åkt ditöver. Jag själv gör nog så också eftersom kompisarna drar dit på lördag.
  A A

 2. Ford skriver:

  Låter som vettigt att folk från stan skulle dra te Västerås, svikare kan stanna i Västerås lika gärna då.

 3. Åsa Aabakken skriver:

  Här i Västerås är det full fart alla bilar är nog här ??

Kommentarerna är stängda