Gå direkt till Nyheten (Råda flyttar evenemang för brandrisk)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 08 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Råda flyttar evenemang för brandrisk

Publicerad måndag, 02 juli 2018, 15:52 av - Inskickat material

Platsen för Psalmkväll i Råda ändras. 

På grund av den stora brandrisken så ändras platsen för psalmsångkvällen vid Råda församlingshem till att vara på församlingshemmets uteplats. Tanken med att vara vid grillplatsen var dels naturligtvis att använda grillen i samband med fikat efteråt, men också visa tacksamhet gentemot de personer med funktonsvariationer som varit delaktiga i att bygga denna fina plats för en stunds avkoppling och vila.

Man kan också studera Frälsarkransen som också förövrigt också gjorts av denna Söndagsgrupp. Båda platserna ligger lämpligt intill Pilgrimsleden som går mellan Lidköping och Läckö.

Men i morgon kväll sjungs Sommarpsalms-toppen till ackompanjemang av Anders Johansson på dragspel på Församlingshemmets uteplats. Ta med fikakorg – korv med bröd serveras till självkostnadspris. Det blir ytterligare tre psalmsångskvällar nästa tisdag deltar Sunnersbergs Sommarkyrkoteam och då är det de nya psalmernas topplista som presenteras.