Gå direkt till Nyheten (Känslosamt avsked för Göran Larsson)

 
 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. 20 februari 2019
 1. Dagens namn:
 2. Vivianne
 3. I morgon:
 4. Hilding

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Känslosamt avsked för Göran Larsson

Publicerad måndag, 18 juni 2018, 15:44 av Björn Smitterberg

goranlarsson_060501Miljöpartisten Göran Larsson har nyss – när detta skrivs – gjort sitt sista inlägg i kommunfullmäktige. Han flyttar till Borås och fortsätter med regionpolitik. 

I flera mandatperioder har Göran Larsson varit en ledande profil i Lidköpingspolitiken. Han har fått beröm och kritiserats. Nu tog han farväl med en önskan om att hålla igång den politiska debatten som en utvecklande kraft i samhället.

Göran Larsson deltog i den allmänpolitiska debatten, med de olika partiernas ekonomiska förslag, och det är en debatt som pågått ett par timmar och väntas ta ytterligare tid.

Ställningstagandena mellan blocken är i grunden de samma som de senaste åren. Nytt i år är frågan hur högstadieskolorna ska utvecklas, och framtiden för Hamnstaden. Ett par partier – vilket Liberalerna motionerat om – vill sluta se Hamnstaden som ett framtida bostadsområde utan i stället bli rekreationsområde.

Inte helt oväntat återkom dock Göran Larsson i debatten med korta inlägg.

2 Comments

 1. Abpot

  -Äntligen…

 2. Watchingeye

  Se där ja…..en önskan om att hålla igång den politiska debatten. Där har MP en del att jobba på. Inte minst i detta forum med lokal anknytning.
  Lycka till med din fortsatta politiska karriärstege.

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet