Gå direkt till Nyheten (Vårfest med Vasaorden)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Fredag 18 januari 2019
  1. Dagens namn:
  2. HildaH och ildur
  3. I morgon:
  4. Henrik

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Vårfest med Vasaorden

Publicerad fredag, 18 maj 2018, 10:08 av - Inskickat material


Logen Lidköping 636 av Vasaorden av Amerika har hälsat våren välkommen till bygden. Vädret tillät inte något firande utomhus denna gång. Medlemmarna samlades därför i entrésalen för att lyssna till ett spirituellt vårtal i dialogform mellan Connie och Einar. Här och var i dialogen bjöds vi lyssnare in till att sjunga någon känd vårsång.

vårfest

Efter detta humoritiska anslag väntade den uppdukade vårbuffén. Nya spännande smaker hade letat sig in bland mera traditionella läckerheter. Under middagen fick vi lyssna till olika tacktal samt dricka varandra till med vårens skål. Sedan spelade musikerna Conny Jonsson och Lennart Friman upp till dans. Det var populära låtar som lockade till både dans, skratt och sång.
Kvällen avslutades som vanligt med kaffe och lotterier

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet