Mer eller mindre relaterat

Fotboll i kväll

Publicerad Wednesday, 02 May 2018, 23:11 av Redaktionen

Korta referat

0-2 blev det. 0 för hemmalaget Kinne-Vedum/Hällekis/Lundsbrunn och 2 för gästande Råda.

Med en minut kvar av första halvlek tog gästerna i Råda ledningen. 1-0 kom genom Sofia Karlsson. Ingen förändring i målprotokollet fanns att skriva in när första halvlek var till ända.

Matchen på Kinnevallen A-plan slutade 2-0 till Råda. Sista målskytten som domare Philipp Dages fick notera blev Malin Andersson. Kinne-Vedum/Hällekis/Lundsbrunn kommer ställas mot Vartofta i nästa runda. Falköping väntar för Råda.

– — –

En överväldigande triumf för LFK herrar. 6-2 blev det mot Haga.

Lidköping hamnade i underläge i 32:a minuten. Carl Åberg gjorde 1-0. Men man kom tillbaka i 35:e minuten. Då satte Daniel Nordmark 1-1 för Lidköping.

Inget av lagen förmådde ta ledningen innan det var dags för halvtidsvila.

Minut 90+1. Då höll sig Jesper Karlsson framme och satte 2-5 för Haga.

När domaren blåste slutsignal stod det 6-2 till Lidköping på resultattavlan. Sista målet gjorde Egzon Krasniqi.

Lidköping kommer ställas mot Holmalunds Alingsås i nästa runda. Gerdsken väntar för Haga.

– – – –

Kampen mellan Uppsala Fotboll och LFK Dam slutade 1-3.

Hemmalaget Uppsala Fotboll tog kommandot genom att göra 1-0 i minut 16. Målet signerat Lana Spitler.

Det var också ställningen efter första halvlek.

Det slutade med seger för Lidköping, 3-1. Och sista målskytt var Sandra Lagerbratt.

– – – –

I fajten mellan Råda och Mariestad blev det till slut 2-0.

Ställningskrig, positionshållande – så kan man sammanfatta inledningen av matchen.

Inget av lagen lyckades spräcka nollan innan domaren blåste för halvtidsvila.

Efter 68 minuter satte Johan Sörstrand 1-0 för Råda.

Sista målet stod Lasse Frisén för. Domare Araz Nabil Mustafa fick skriva ner Råda som segrare i 2-0-matchen.