Gå direkt till Nyheten (Sten-Eric Lager lämnar kommunfullmäktige)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 februari 2019
  1. Dagens namn:
  2. Vivianne
  3. I morgon:
  4. Hilding

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Sten-Eric Lager lämnar kommunfullmäktige

Publicerad fredag, 20 april 2018, 11:39 av Björn Smitterberg

sten-eric-lager170627En färgstark pragmatisk politiker i kommunfullmäktige är Sten-Eric Lager, Kristdemokrat. Just nu är han inne i den fjärde perioden som fullmäktigeledamot och en av politikerna i Samhällsbyggnadsnämnden. Kristdemokraterna har presenterat sin lista inför kommunfullmäktigevalet, och här finns inte Sten-Eric Lager med.

– Man kan väl se det som en markering att jag lämnar kommunfullmäktige – men jag vill fortsätta arbeta för Lidköpings bästa, säger Sten-Eric Lager.

– Arbetet i fullmäktige är inte alltid som man vill, vi kristdemokrater har ofta kommit med bra förslag men ofta röstas bra förslag ned bara av politiska skäl.

Samhällsbyggnadsnämnden är en nämnd där det pragmatiska arbetet ofta varit så starkt att politiken står tillbaka. Det finns fler sådana nämnder men motsättningarna över partigränserna är ovanliga. Det finns ofta diskussioner men slutresultatet blir enigt. Alla parter tycks vilja ha det så.

Sten-Eric Lager är företagare ut i fingerspetsarna. Och han kommer fortsätta med det, och är även öppen för andra uppdrag i kommunen.

– Det finns ju kommunala bolag, kommunal verksamhet i övrigt där jag gärna vill vara med. Jag gillar Lidköping, jag gillar utveckling och tycker arbete med Lidköpings utveckling är roligt.

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet