Gå direkt till Nyheten (”Stöd till sjötrafik på Vänern kan vara olagligt”)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 03 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

”Stöd till sjötrafik på Vänern kan vara olagligt”

Publicerad måndag, 16 april 2018, 12:14 av Björn Smitterberg

Lidköpings kommun väntas avslå en ansökan från Mariestads Sjöservice /Sjöexpressen om bidrag till sommaren trafik på Vänern. Trafiken inleddes på försök sommaren 2017, och företaget vill nu återuppta trafiken i sommar till bl a Lidköping och Läckö.

De närmaste veckorna ska kommunstyrelsen besluta om det sökta bidraget – men grundförslaget från tjänstemännen är avslag med hänsyn till kommunallagen och eftersom detta är andra året kan det inte längre kallas för försöksverksamhet, samtidigt som verksamheten utökas.

Läs mer: