Gå direkt till Nyheten (Man sitter anhållen efter stöld i Julavaruhuset)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 25 mars 2019
  1. Dagens namn:
  2. Mariebebådelsedagen
  3. I morgon:
  4. Emanuel

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Man sitter anhållen efter stöld i Julavaruhuset

Publicerad söndag, 15 april 2018, 20:15 av Redaktionen

polis-ikon

14:31 Skara: Under eftermiddagen togs en man i 55-årsåldern av en butikskontrollant som kallade på polis. När Patrullen var på plats konstaterades att mannen försökt själa varor för cirka 2.000 kronor. Han fick följa med till stationen och sitter nu anhållen för stöld.

14:30 Lidköping: En man och en kvinna, båda i 35-årsåldern, stannades för kontroll på Kållandsgatan. Under inspektionen hittades en mindre mängd narkotika. Provtagningen bekräftade också polisens misstanke om att båda var drogpåverkade. Rubriceringen är ringa narkotikabrott.

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet