Gå direkt till Nyheten (En annorlunda musikunderhållning till Nicolaigården)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 25 mars 2019
  1. Dagens namn:
  2. Mariebebådelsedagen
  3. I morgon:
  4. Emanuel

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

En annorlunda musikunderhållning till Nicolaigården

Publicerad söndag, 15 april 2018, 15:23 av Björn Smitterberg

Ulrika Nätterdal är 43 år och bor i ett litet hus i Sjövik med sin man och son. Hon arbetar visstid i Stora Lundby församling samt på ett äldreboende, men är vid sidan av sitt arbete, även underhållare och sångerska.

Redan som liten drömde hon om att uppträda och stå på scen, och första gången hon fick göra det kändes det som om allt föll på plats och att hon hade hittat sin plats. Hon har bland annat medverkat i en uppsättning tillsammans med Galenskaparna på Lorensbergsteatern i Göteborg.

På tisdag kväll kommer Ulrika Nätterdal till Nicolaigården och framför ”tulpaner från igår” där hon tillsammans med musiker David Törnebäck sjunger och spelar och med en humoristisk underton berättar om sin tro och sitt liv, som har kantats av separationer, avvisningar och en ständig känsla av att inte passa in.

Ulrika Nätterdal har alltid känt att hon varit lite annorlunda och kanske lite konstig när hon växte upp. Men så i 40-årsåldern fick hon reda på det som hon alltid misstänkt, att hon har ADHD. Själv anser Ulrika Nätterdal att hennes känslighet är hennes styrka och detta manifesteras i hennes förmåga att fånga sin publik på ett enkelt och naket sätt, med en stor portion humor.

– Nicolaigården tisdag 18,30

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet