Gå direkt till Nyheten (Ljungholms och Örebro musikkår besöker Frälsningsarmén.)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 25 mars 2019
  1. Dagens namn:
  2. Mariebebådelsedagen
  3. I morgon:
  4. Emanuel

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Ljungholms och Örebro musikkår besöker Frälsningsarmén.

Publicerad torsdag, 12 april 2018, 17:01 av - Inskickat material

På lördag förmiddag inbjuds till en stunds samvaro och gemenskap i caféform, på FA,s Torgkaffe.

Söndagförmiddagens gudstjänst gästas och leds av Marianne och Mikael Ljungholm – välkända som tidigare kårledare i Lidköping. Med sig, för att medverka i och dela gudstjänsten, han man Frälsningsarméns musikkår från Örebro!

Efter samlingen inbjuds alla besökare till kårlunch – en lunchform, baserad på ”knytkalasprincipen” samt även kyrkkaffe.

Måndagsträffen nästa vecka gästas av Bertil Carmesund. Han torde vara känd av många Lidköpingsbor då han tidigare tjänstgjort som ungdomspastor i  Missionskyrkan.

Bertil har även ett förflutet som bl a fiskare, pastor och scoutkonsulent. Han är även en friluftsmänniska och scout och kommer att berätta om många intressanta händelser under rubriken ” Mitt brokiga liv i Herrens tjänst”.

På tisdag är det åter ”Tisdagsöppet – en gemenskap för alla” . Samlingen har som underrubrik ”Vänskap, samtal och lättare förtäring till självkostnadspris” – en otvungen gemenskap i omtankens tecken, dit alla är välkomna!

På tisdagseftermiddagen samlas även de yngre till en stunds Utelek, med samling vid den amerikanska fotbollsplanen på Margretelund. ”Det blir lek, skattsökning och fruktstund”, säger ledaren Maria Åhman Persson.

På onsdag eftermiddag inbjuds till Familjemiddag (gärna med anmälan till kåren) där även Scouter och Musiklek ingår som programpunkter!

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet