Gå direkt till Nyheten (Hört på stan: För- och nackdelar)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 augusti 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Hört på stan: För- och nackdelar

Publicerad fredag, 23 mars 2018, 12:00 av Björn Smitterberg

genrepasktuppPåsken närmar sig på fjärderlätta steg.
Nackdelen är att kalkonerna fryser.
Fördelen är att vi inte behöver ha  fjädrarna. Välja annat än fjädrar! Tofflor?

Den gångna helgen innehöll bl a en mycket vacker vinterdag – söndagen. Redaktören som hört att det skulle ha anlänt en trana eller två till Hornborgasjön gav sig av till Trandansen.
Fördelen med ett tidigt besök vid Trandansen: Det var inga P-avgifter.
Nackdelen med ett tidigt besök: Det fanns inga tranor.

Mallorca har under många år varit svenska resenärers favoritresmål nummer ett. Till sommaren 2018 får dock vår spanska favorit-ö kliva åt sidan till förmån för kroatiska Split, en av årets stora raketer, som går om Mallorca som sommarens mest populära resmål. Detta visar färsk bokningsstatistik från resebyråföretag.
Redaktören föredrar Gotland. Oslagbart!

apelsinprisRedaktören har per telefon av en läsare blivit ombedd dela ut ett särskilt apelsinpris till Jan Fransson – kommundirektör.
– Jag var på ett möte i Lidbeckska och satt så till att jag hade svårt att lämna platsen. Jag fick en hostattack som var mycket häftig och inte ville ge sig. Jan Fransson reagerade – det tycker jag är värt en apelsin!
(Från början stod här ett annat namn, Kenth Lindströms. Mannen som bett om utdelningen av priset har dock ringt på fredagseftermiddagen och sagt att han blandat ihop kommundirektörerna).

Under nästa vecka kommer redaktören inte uppvakta läsarna med varken apelsin- eller citronpris. Redaktören skall ägna sig åt sin specialuppgift – att vara farfar. Ingen bildfråga, inget kåseri, ingen grävande reporter (tjäle). Bara vara farfar. Det ska bli roligt.

God helg och redan nu; Glad Påsk.

En kommentar på “Hört på stan: För- och nackdelar”

  1. mister T skriver:

    Såg två tranor på höger sida vägen c:a 1km norr om Trandansen onsdag morgon. Senare på eftermiddagen så vi 10-12 st passera vid Saleby Kyrka.

Kommentarerna är stängda