Gå direkt till Nyheten (Friskvårdsföreningen XL valde ny ordförande)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 03 februari 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Friskvårdsföreningen XL valde ny ordförande

Publicerad måndag, 12 mars 2018, 21:19 av Redaktionen

Friskvårdsföreningen XL har haft årsmöte i Badhuscaféet i Lidköping.

Lena Lennström nyvaldes till ordförande för ett år efter Inga Hassel som avböjt återval.

I styrelsen kvarstår Kalle Svantesson, Birgitta Thiel, Jan-Olof Gustavsson och Anne-Britt Larsson. Som suppleanter kvarstår Siv Nerme och Per-Olof Edvinsson. Som revisorer omvaldes Jan-Olof Jansson, och nyvaldes Hans-Erik Broberg med suppleanter Berit Sandberg och Olle Sandberg.

Till valberedningen nyvaldes Ann-Marie Håstrand, omvaldes Ulla-Britt Essgren och Gerhard Thiel (sammankallande).

Föreningens huvudsakliga verksamhet är vattengymnastik. Verksamhetsåret innehöll under våren aktiviteter som medlemsresa till AquaVitalis i Skövde, i maj en vandring på Österplana hed med guide Ove Johansson, och en försommarfest i juni. Under hösten gjorde vi en resa till Lars Lerin-muséet i Karlstad, vi fick också besök av Lars Karlsson från Sportskadekliniken i Vänersborg. Terminen avslutades med julfest med underhållning för medlemmar med respektive.