Gå direkt till Nyheten (Villas herrar åkte ur slutspelet)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Torsdag 13 december 2018
  1. Dagens namn:
  2. Lucia
  3. I morgon:
  4. Sten och Sixten

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Villas herrar åkte ur slutspelet

Publicerad söndag, 11 mars 2018, 19:00 av Redaktionen

villa-logo_lop

 

Villa åkte i dag upp till Edsbyn för att försöka ta hem semifinalserien och Tim Persson inledde målskyttet i sjätte minuten. Johan Esplund utökade ledningen till 0 – 2 i artonde minuten innan hemmalaget reducerade i 23:e. I första halvlekens sista minut kvitterade Edsbyns Mattias Hammarström på hörna.

Efter en lugn inledning av andra halvlek gjorde Oscar Wikblad 3 – 2 till Edsbyn på hörna i 65:e minuten. Hemmalagets Mattias Hammarström utökade till 4 – 2 innan David Karlsson reducerade till 4 – 3 i 87:e minuten. Mattias Hammarströms tredje mål för kvällen kom bara en minut senare och blev spiken i kistan för Villa. Slutresultatet blev 5 – 3 till Edsbyn som därmed spelar final mot Sandviken den 17/3.

Vi tackar Villa och Villa får tacka för sig och sikta på nästa säsong. Bra jobbat!

 

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet