Gå direkt till Nyheten (Välkommen att lufta dina synpunkter i Fria Bloggen)

 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. Fredag 23 mars 2018
 1. Dagens namn:
 2. Gerda och Gerd
 3. I morgon:
 4. Gabriel och Rafael

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Välkommen att lufta dina synpunkter i Fria Bloggen

Publicerad söndag, 11 mars 2018, 07:00 av Redaktionen

genre_friabloggenVälkommen att lufta dina åsikter. I den fria bloggen kan du kommentera eller ta upp debatter i lite kortare och enklare form än att skriva insändare. Ordet är fritt, ämnet är fritt.
Vi öppnar nu åter fria bloggen för läsarna – vi förnyar efter cirka 100 inlägg.

Använd kommentarsfunktionen eller om du vill ha hjälp kan du skicka ditt inlägg till redaktion@lidkopingsnytt.nu så lägger vi in kommentaren åt dig. Du får använda signatur – men måste uppge en e-postadress där vi kan nå dig. Du får naturligtvis inte använda annans signatur, och tänk på att hålla en trevlig ton.

Fria Bloggen har funnits tidigare i flera år i Lidköpingsnytt – men tidvis har tonen varit för hård och redaktionen har därför stängt ner för en tid. Nu öppnar vi igen och hoppas på en trevlig och saklig debatt.

7 Comments

 1. Björn Smitterberg

  Inlagt av redaktören:
  Nu har väghållaren fått fnatt ( panik ) det är otroligt halt, men att skicka 2 saltbilar med 5 min. mellanrum vägen mellan Källby – Hangelösa.
  C J

 2. Redaktören

  Inlägg flyttat från annan tråd av redaktören:
  Jättetack till er på Akuten i Lidköpings Lasarett
  för trevligt bemötande och hjälp (stortån…)!
  Leif

 3. Björn Smitterberg

  Inlagt på begäran:
  Hur ska vi bli fler?
  Bygg en konsertsal och satsa på kulturen!
  Mikael D.

 4. Watchingeye

  ….för övrigt vill jag bara tipsa statsminister Stefan om att kika på Uppdrag Granskning, med tanke på hans offentliga svartmålning av en frikänd Christer.

 5. RGR

  Det är fullständigt omöjligt att få till en diskussion om Försäkringskassan med socialdemokrater. Är det skammen över den förda politiken som gör det? Insikten att det egna partiet blivit det nya moderaterna när det gäller sjukförsäkringen?

 6. Watchingeye

  RGR…..du har tyvärr rätt i att S alltmer inser att också deras tidigare väljare har genomskådat glidningen emot M-politiken. S har tappat alla sina ideal och sin ideologiska kärna i utbyte mot makten. Kosta vad det vill…. vi får se till att ställa de jobbiga frågorna vid valtälten. Då kan våra politiker inte lika lätt slinka undan. detta gäller väl egentligen varenda politiker oavsett partiblomster.

 7. Björn Smitterberg

  Inlagt på begäran:
  Har aldrig varit med om så dålig snöröjning och halkbekämplning som i Vinninga i år.
  Åke

Du har skrivit 0 av 450 tecken