Gå direkt till Nyheten (Villa förlorade fjärde semifinalmatchen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Torsdag 13 december 2018
  1. Dagens namn:
  2. Lucia
  3. I morgon:
  4. Sten och Sixten

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Villa förlorade fjärde semifinalmatchen

Publicerad fredag, 09 mars 2018, 21:26 av Redaktionen

villa-logo_lop

Villa hade inför kvällens match 2 – 1 i semifinalserien mot Edsbyn och hade chansen avgöra på hemmaplan. Det började lovande och Johan Esplund gjorde 1 – 0 i åttonde minuten. I 34:e minuten lyckades dock hemmalaget med ett självmål. Innan halvleken var till ända gjorde David Karlsson 2 – 1 till Villa.

I andra halvekens 13:e minut kvitterade Edsbyn men Villa gjorde strax efter 3 – 2 genom Petter Björling. Edsbyn levererade därpå två mål på fyra minuter. Villa kom aldrig ikapp, istället gjorde Edsbyn sitt femte och matchens sista mål på övertid. Följaktligen 3 – 5 till Edsbyn och Villa får försöka avgöra på bortaplan i en avgörande femte match på Söndag.

Nästa match: Edsbyn- Villa, Söndagen 11/3, klockan 17.00

 

 

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet