Gå direkt till Nyheten (Tillåter brygga – men inte ryggstöd)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 03 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Tillåter brygga – men inte ryggstöd

Publicerad fredag, 02 mars 2018, 11:28 av Björn Smitterberg

ryggstödMiljö- och byggnämnden kommer nästa vecka att få en rad olika ärenden att behandla – ovanligt många. ett av dem gäller en brygga som funnits i olika varianter i många år – bryggan har ibland tagits av isen och återuppförts. Nu finns sedan cirka 25 år en brygga där det byggts på ett fast ryggstöd.

ryggstöd

Miljö- och byggnämnden (MBN) föreslås nu besluta tt ge strandskyddsdispens för bryggan, vilket den saknar. Men däremot får det inte finnas fasta ryggstöd för dt ger bryggan en privat karaktär. Bryggan måste nämligen vara öppen och användbar av alla.

/Bild från MBN-handlingar/