Gå direkt till Nyheten (Rånare åtalas)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Lördag 04 april 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Rånare åtalas

Publicerad tisdag, 16 januari 2018, 12:49 av Björn Smitterberg

Två personer hemmahörande i Grästorp åtalades i dag för rån.

De båda åtalas för ett rån som de enligt åklagaren utfört i Grästorp då bl a en soft-air-gun-pistol användes. En kvinnlig butiksexpedit på en bensinstation hotades och tvingades lämna tobaksvaror. När affärsägaren försökte ta tillbaka varorna hotades även han.

Båda kunde gripas efter några dagar. En av dem försökte då undkomma gripandet genom att vara våldsam. Han åtalas nu för det. Båda har även en lista med olaga innehav av knivar och narkotika med sig till tingsrätten. De sitter anhållna fram till dess.