Gå direkt till Nyheten (Villa missade poäng i Vetlanda)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Torsdag 17 januari 2019
  1. Dagens namn:
  2. Anton och Tony
  3. I morgon:
  4. HildaH och ildur

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Villa missade poäng i Vetlanda

Publicerad onsdag, 10 januari 2018, 21:14 av Redaktionen

villa-logo_lop

Det var en jämn match när Villa idag åkte till Vetlanda i ett försök att hålla jämna steg i toppstriden. I halvtid stod det 2-3 till Villa och Tim Persson kvitterade till 4-4 i slutminutrarna. Många var nog rätt säkra på en seger till Lidköpings krigare när det blåstes till straff i 93:e minuten. Då den förverkades av ett besviket bortalag förblev resultatet oavgjort och villa är kvar på en fjärde plats i tabellen istället för på en delad andra.  Så kan det gå, bättre lycka på hemmais på Fredag!

Nästa Match: Villa BK-Kalix bandy, Fredagen den 12/1, klockan 19.00.

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet