Gå direkt till Nyheten (Efter Timoteij – Cecilia Kallin gör solodebut med singeln ’Runaway’)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 mars 2019
  1. Dagens namn:
  2. Joakim och Kim
  3. I morgon:
  4. Bengt

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Efter Timoteij – Cecilia Kallin gör solodebut med singeln ’Runaway’

Publicerad måndag, 08 januari 2018, 15:16 av - Inskickat material

TimotejDen 5 januari släppte Cecilia Kallin sin första singel som soloartist efter uppbrottet från popgruppen Timoteij.

Låten ’Runaway’ är en medryckande upplyftande poplåt som speglar Cecilia Kallins egna sound. Text och musik är skriven av Cecilia tillsammans med två kvinnliga låtskrivarkollegor.

Som 18-åring blev Cecilia känd för hela Sverige med gruppen Timoteij i Melodifestivalen 2010. Låten ’Kom’ seglade högst upp på många topplistor och har idag över 12 miljoner streams på Spotify. Sedan Timoteijs avskedsspelning, för ett år sedan, har Cecilia Kallin jobbat med att skriva nya låtar och bygga sitt eget sound som soloartist. Singeln och videon till sångerskan och låtskrivaren Cecilia Kallins debut som soloartist släpptes i Fredags.

– Runaway känns som en perfekt första singel för mig. En poppig och glad låt, som är lätt att sjunga med i, och speglar min res- och äventyrslusta. Texten handlar om den härliga känslan i att bara åka iväg – precis vart man vill – och att man skulle kunna åka vart som helst för den man älskar, säger Cecilia Kallin.

Under det senaste året har Cecilia haft ett tjugotal spelningar runtom i Sverige och i våras tävlade hon, som låtskrivare, i den norska Melodifestivalen.

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet