Gå direkt till Nyheten (Lidköpingsföretaget Micore premiärvisar båt på mässa)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 maj 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lidköpingsföretaget Micore premiärvisar båt på mässa

Publicerad fredag, 15 december 2017, 11:28 av Redaktionen

micorenyhet2017När Båtmässan i Göteborg öppnar i början av 2018 riktas blickarna bl a på en ny båt från Micore i Lidköping.

I en pressinformation från Svenska Mässan skriver man särskilt om Micore.

Nya 460 Fishing och 460 Flexibel kommer visas upp från Micore i Lidköping.

Båtmässan i Göteborg blir 2018 världspremiärernas och skandinavienpremiärernas mässa. Mässhallarna kommer fyllas med många helt nya båtar som aldrig visats för konsumenter tidigare. Hela fem av dessa premiärbåtar som visas kommer från Skaraborg, kanske inte den del av Sverige som vi förknippar med båtbyggeri. Greatline Boats från Skövde kommer premiärvisa sin nya modell 315 DC och även två versioner av helt nya 230 WA.

Från Micore i Lidköping kommer i mässmontern att visas nya 460 Fishing och 460 Flexibel.

micorenyhet2017

Micore är ett familjeföretag som startades 1979 av Göte Gustavsson. I dag drivs Micore av Götes barn Malin och Peter. I de helt nya fabrikslokalerna vid Vänerns strand i Lidköping byggs nu runt 300 båtar per år. Detta gör Micore till ett av Sveriges största båtföretag. Just nu pågår arbetet med att färdigställa Micore 460 Fishing en båt specialdesignad för den inbitne sportfiskern. I och med denna lansering tar Micore steget in bland båtbyggare som har sportfiska som målgrupp. Micore 460 Flexibel är precis som namnet indikerar en båt där kunden kan påverka båtens slutliga utseende.

Målgrupp för denna båt är de som vill ha en båt som passar för olika fritidsintressen som t.ex. sportfiske men även för den som bara vill ut och njuta av den marina miljön.