Gå direkt till Nyheten (Dubbelt upp för Eileen på Kronan)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Tisdag 19 november 2019
  1. Dagens namn:
  2. Elisabet och Lisbet
  3. I morgon:
  4. Pontus och Marina

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Dubbelt upp för Eileen på Kronan

Publicerad torsdag, 30 november 2017, 13:34 av Redaktionen

7f03b0d48e-Eileen ShieldIrländska folkmusikbandet från Lidköping spelar två Fredagar i rad på Kronan i Varas julbord.

Imorgon Fredag är det åter dags för Eileen att ställa sig på scenen på Kronan i Vara. Det är några år sedan och mycket har hänt. Ägaren Peter Olsson har varit iväg en sväng till Nossebro och Casa’ medans några av medlemmarna i Eileen skaffat ungar och jobb med knepiga arbetstider. Men nu är det det alltså dags igen och publiken kommer bjudas på jigs, reels, polskor, vals och mellansnack i en salig blandning.

55ed02b2dc-Skärmavbild 2015-03-22 kl. 11.56.14-Det är kul att vara tillbaka i Vara och vi hoppas att Varaborna inte glömt oss utan kommer lika mangrant som tidigare, säger Mikael Ingebäck, Sing n’ danceman i Eileen. På bilden tillsammans med Robert Gustavsson-bas, Robin Wernebratt-trummor, Carl Nyqvist-fiol och mandolin samt Susanne Staberg på fiol och sång.

För dig som inte kan imorgon så står även bandet på scenen vid Kronan julbord även nästa Fredag.