Gå direkt till Nyheten (Skulle pinka – greps för åtta brott)

 
 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. Tisdag 17 september 2019
 1. Dagens namn:
 2. Hildegard och Magnhild
 3. I morgon:
 4. Orvar

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Skulle pinka – greps för åtta brott

Publicerad fredag, 24 november 2017, 06:47 av Björn Smitterberg

ikon-polisTvå personer sitter anhållna, den ene misstänkt för sju olika brott på en gång, och den andre för ett brott.

Det började på Carlmarksgatan i Skara. En man ser hur det kommer en bil och stannar vid hans trädgård. Ur bilen kommer en man som går in i trädgården för att uträtta sina behov. Ägaren av trädgården ifrågasätter detta och blir först hotad av den som sitter kvar i bilen, och därefter slagen och sparkad av den som är i trädgården.

De båda flyr sedan platsen i bil. Den slagne trädgårdsägaren noterar bilnumret och larmar poliser som börjar leta, och efter en stund hittar bilen med de båda vid en snabbmatsbar. Här blir ett nytt rabalder. Den som kört bilen och tidigare hotat mannen i trädgården börjar slåss med poliserna och återigen hota. Han förlorar självklart slagsmålet och hamnar bojad i polisbilen. Den andre – han som kissade – är lugn och låter sig gripas.

Det visar sig att båda är narkotikaberusade. I och med bråket samlar bilföraren – körkortslös – på sig sammanlagt sju olika  brottsrubriceringar. Den andre enbart för ringa narkotikabrott. I uppräkningen av brott framgår dock inte om mannen som blev slagen i trädgården gjort anmälan.

4 kommentarer på “Skulle pinka – greps för åtta brott”

 1. Jan Johansson skriver:

  Och straffet blir.???

 2. Björn Smitterberg skriver:

  Han är åtalad. Inte dömd.

 3. Jan Johansson skriver:

  Han lär väl inte bli dömd heller, naturligtvis är det samhällets fel att han börjat använda narkotika och köra bil utan körkort. Kan ju eventuellt bero på grupptryck också. (Ironi)

 4. RGR skriver:

  Dröm vidare du, Jan. Självklart kommer han få ett straff.
  Det är pinsamt låg kvalitet på den lokala högern.

Kommentarerna är stängda