Gå direkt till Nyheten (Politiker på Lidköpingsbesök)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 oktober 2018
  1. Dagens namn:
  2. Antonia och Toini
  3. I morgon:
  4. Lukas

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Politiker på Lidköpingsbesök

Publicerad tisdag, 14 november 2017, 08:03 av - Inskickat material

alliansen-ikonUnder måndagen besökte Alliansens riksdagsledamöter och lokala partiföreträdare två olika företag i Lidköping.

Dagen inleddes med ett besök på Sundlings Sverige AB som är Nordens ledande leverantör av popcorn och snacks till biografer och arenor. Därefter besök på stålentreprenörföretaget VSAB som har kunder över hela världen. Bland byggnader som märks i Sverige finns flera sjukhus, hotell samt Kista Tower norr om Stockholm.

Den efterföljande diskussionen kom mycket att handla om kompetensförsörjning. VSAB har stora behov av både svetsare och montörer. En fråga som både Annika Eclund (Kd) och Ulrika Carlsson (C), båda med plats i utbildningsutskottet, tar med sig i det fortsatta arbetet.

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet