Gå direkt till Nyheten (Lars Thunell leder Flexenclosure)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 maj 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lars Thunell leder Flexenclosure

Publicerad måndag, 23 oktober 2017, 17:05 av - Inskickat material

Lars Thunell ny ordförande för teknikföretaget Flexenclosure´s styrelse.
Lars Thunell, 69, har valts till ny styrelseordförande för det svenska Internet-infrastrukturföretaget Flexenclosure.

Thunell har mångårig erfarenhet från ledande positioner inom internationella och svenska storföretag och har bland annat varit vd för den svenska storbanken SEB och ordförande för International Finance Corporation på Världsbanken.

Flexenclosure är ett svenskt teknikföretag med huvudkontor i Stockholm och produktion i Vara. Företaget tillhandahåller hållbara hårdvarulösningar för internet-infrastruktur genom att designa och tillverka prefabricerade datacenter och intelligenta kraftgenereringssystemt för ICT-industrin.