Gå direkt till Nyheten (Nystart för barnkör Nicolaigården)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Söndag 23 september 2018
  1. Dagens namn:
  2. Tekla och Tea
  3. I morgon:
  4. Gerhard och Gert

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Nystart för barnkör Nicolaigården

Publicerad torsdag, 12 oktober 2017, 09:11 av Redaktionen

Barnkören i Lidköping var i helgen med under SVT:s inspelning i S:t Nicolai kyrka. Inför tv-inspelningen slogs barnkören och diskantkören ihop för att gemensamt öva inför detta, men nu blir det en nystart för Diskantkören på onsdagar kl. 15.30–16.15 i Nicolaigården, med start onsdag 18 okt. Kören vänder sig till årskurs 3-5, och de övar noter och sångteknik.

Barnkören (F-åk2) övar som vanlig kl. 16.30–17.15 samma dag. Nya som gamla deltagare är välkomna! För väntande föräldrar och syskon finns möjlighet att fika. Det finns också möjlighet för barnen att nyttja ”kyrktaxi” direkt från skolorna!
Körledare är Josefin Creutzer och Christina Hedlund, Svenska kyrkan i Lidköping.

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet