Gå direkt till Nyheten (Ändrade avgifter i äldreomsorgen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Söndag 23 september 2018
  1. Dagens namn:
  2. Tekla och Tea
  3. I morgon:
  4. Gerhard och Gert

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Ändrade avgifter i äldreomsorgen

Publicerad torsdag, 12 oktober 2017, 11:11 av Björn Smitterberg

Vård- och omsorgsnämnden beslutade vid sitt möte på onsdagen att godta ett förslag till ändrade avgifter. Men, lovar ordförande Lena Blomgren, (S), taxorna är utformade för att de med sämsta ekonomiska förhållanden inte ska drabbas.

Det är ingen generell höjning som skett, utan de olika delarna som taxorna omfattar har granskats var för sig. En nyhet är dock att varje gång ett nytt trygghetslarm tas i bruk kommer det att kosta 300 kronor. Det kommer att innebära att det inte längre lönar sig att koppla ned larmet vid tillfälliga resor bl a.

 

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet