Gå direkt till Nyheten (Inget beslut om lokstalls-rivning)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Söndag 23 september 2018
  1. Dagens namn:
  2. Tekla och Tea
  3. I morgon:
  4. Gerhard och Gert

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Inget beslut om lokstalls-rivning

Publicerad onsdag, 11 oktober 2017, 13:11 av Björn Smitterberg

lokstallar_150330När Miljö- och byggnämnden i dag samlades för att fatta en serie beslut så var det flera som väntat att beslut om rivning – eller inte rivning – skulle komma upp. Men ärendet får vänta en månad på avgörande.

Det finns  ett beslut i kommunfullmäktige att lokstallet ska rivas, men Miljö- och byggnämnden har tidigare velat att andra alternativ skall övervägas. Det har också lämnats några medborgarförslag om användningsområden. Samhällsbyggnadsnämnden vill dock ha rivning, och stöder sig på Kommunfullmäktiges beslut. en ny ansökan om rivning lämnades för ett par veckor sedan. Den ansökan kommer alltså att prövas tidigast i november.

Samhällsbyggnadsnämnden vill att platsen används för parkering.

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet