Gå direkt till Nyheten (Widegren till Moderata riksdagstoppen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 18 juni 2018
  1. Dagens namn:
  2. Björn och Bjarne
  3. I morgon:
  4. Germund och Görel

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Widegren till Moderata riksdagstoppen

Publicerad tisdag, 10 oktober 2017, 17:28 av Redaktionen

Nyvald partiordförande för Moderaterna, Ulf Kristersson, gör nystart genom att förnya ledningen för moderaterna. Under tisdagen utsågs Cecilia Widegren (M) av den moderata riksdagsgruppen till ny skattepolitisk talesperson tillika gruppledare i riksdagens skatteutskott.

Cecilia Widegren, riksdagsledamot Skaraborg, är 44 år från Norra Vånga och har gedigen riksdagserfarenhet bl a från finans- och skatteutskott.

–  Vi vill att det ska vara mödan värt att anstränga sig, att utbilda sig, att jobba och att spara. Skattepolitiken skall både stimulera för fler att kunna förverkliga sina drömmar, för fler att kunna få hushållsekonomin att gå ihop och vara transparant samt förutsägbar, för människor, företag och civila samhället. Att skattepolitiken är väl avvägd är kärnan i ett fungerande välfärdssamhälle. Avslutningsvis, så ska det vara ordning och reda på hur skattebetalarnas medel används och att de går till det som är avsett, säger Cecilia Widegren och är hedrad över förtroendet att få leda moderaternas arbete i skattepolitiken.

1 kommentar

  1. RGR

    Vem betalade Widegrens personvalskampanj? Vem arbetar hon för EGENTLIGEN?

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet