Gå direkt till Nyheten (Supporterbuss till kvalmatch i Lidköping)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Söndag 23 september 2018
  1. Dagens namn:
  2. Tekla och Tea
  3. I morgon:
  4. Gerhard och Gert

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Supporterbuss till kvalmatch i Lidköping

Publicerad tisdag, 10 oktober 2017, 13:03 av Björn Smitterberg

IF Brommapojkarnas damlag kommer att stöttas av supporter från Stockholm i lördagens returmöte på Framnäs IP. När matchen börjar vid 14-tiden skall en busslast med supporter som åkter tidigt på morgonen från Grimsta IP.

Den första matchen, i söndags, vann LFK:s damer med 2-1. I Brommapojkarnas inbjudan (föreningen byter för övrigt namn till IF BK för att vara könsneutral) berättas om 2013. Då vände deras damlag i returmatchen och tog platsen i elitettan.

 

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet