Gå direkt till Nyheten (Slutsålt för babblarna på lördag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 31 maj 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Slutsålt för babblarna på lördag

Publicerad torsdag, 21 september 2017, 10:45 av - Inskickat material

På lördag är det dags för höstens första Familjelördag på Vara Konserthus.

Premiären får storstilat besök av Babblarna, där hela familjen nu får stifta bekantskap med det färgglada gänget i musikalform. Dessutom blir det skrattfest med Obanteatern i föreställningen Jag vill ha min hatt och runt om i konserthuset anordnas aktiviteter, lek och bus för hela familjen.

Först ut höstens bland familjeföreställningar på Vara Konserthus är Babblarna med föreställningen Första musikalen. Intresset har varit stort bland biljetterna och båda de föreställningar som anordnas har sålt slut.