Gå direkt till Nyheten (ReVinn är ordet!
Vinnare av Biosfärutmaningen hittade nytt ord)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Lördag 26 maj 2018
  1. Dagens namn:
  2. Vilhelmina och Vilma
  3. I morgon:
  4. Beda och Blenda

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

ReVinn är ordet!
Vinnare av Biosfärutmaningen hittade nytt ord

Publicerad måndag, 11 september 2017, 09:46 av Björn Smitterberg

revinn-a-170911I dag fick eleverna i andra årskursen på Wennerbergskolan belöningen, egentligen vann de redan i första klass men nu kom priset: En rundvandring på Återvinningscentralen på Kartåsen. Och diplom av Naturskyddsföreningen blev det också. Kent Boström delade ut. Barn är duktiga på det här med att skilja på skräp och återvinning. Själva har det återvunnit en installation i form av en fisk som gjorts av skräp man hittat.

Och så kom man på ordet: Revinn.

revinn-a-170911Eltia och Emma tog emot priset som Kent Boström.

revinn-b-170911 Rundvandring – vad gör man av allting? Väldigt lite hamnar på ”tippen” – det allra mesta blir nyttigt på något sätt. Magnus Friman, närmast, är förman på Kartåsen, Jan Westin i bakgrunden är renhållningschef i Lidköping. 

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet