Gå direkt till Nyheten (Miss Li levererade med råge)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 01 april 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Miss Li levererade med råge

Publicerad söndag, 20 augusti 2017, 00:12 av Mikael Ingebäck

Scensommar-familj-5Det var som gjort för fest när himlen sprack upp och kommunen bjöd upp till sommarens sista dans.
ikon-bildreportage

I går ställde jag mig frågan om Scensommar familj kunde plocka upp stafettpinnen efter ungdomskvällen. Under den gångna kvällen fick jag och Lidköpingspubliken inte bara uppleva en oklanderlig överlämning utan även ett upplopp i världsklass. Det slutade dessutom regna strax innan klockan sex och publiken strömmade till. Succén var ett faktum.

Nedan följer ett bildreportage i kronologisk ordning. Håll till godo och hoppas känslan av en magisk kväll skiner igenom, för den var lysande. Om jag vid tillfälle betvivlat kommunens bokningsgrupp så får jag denna gång känna mig fullständigt avväpnad. Tack.

Scensommar-familj-14Gycklargruppen TRIX startade kvällen med halvimproviserad teater

Scensommar-familj-13Detta är fakirens stege som synes kompletteras med jonglering av farliga svärd

Scensommar-familj-12Ole Böruds gitarrspel och vackra stämma kompades av det tolv personer starka bandet Steely Band. Steely Dans lokala tributeband är begåvat med några av traktens mest lysande musiker.

Scensommar-familj-11Solen sken igenom och publiken strömmade till.

Scensommar-familj-10Therese Rehn och Pernilla Sahlström kom i första hand för att se efter om Miss Li är lika bra live som på skiva.
-Hon verkar så spontan och får med sig publiken, säger en påtagligt förväntansfull Therese Rehn, och hoppas på favvolåtarna ”I`m sorry he`s mine” och ”Oh, boy”.

Scensommar-familj-8I pausen mellan Steely Band och Miss Li passade Rasmus Timlöv på att fria till sin minst sagt förvånade Hanna Eira.

Scensommar-familj-7Gycklandet fortsatte under hela kvällen och det fanns ingen ände på tokigheterna. Här är till exempel en lång tjej.

Scensommar-familj-5Till slut var det till publiken jubel äntligen dags för den karismatiska och löjligt begåvade Miss Li. Smäktande epos i stillsamt mak blandades hejdlöst med cirkuspop och vad som redan blivit coverklassiker ifrån Så mycket bättre. Allt utan skarv och med en sjuhelsikes karisma från såväl band som artisten i fokus. En av våra, för tillfället, absolut största.

Scensommar-familj-4En Sahlig publik hyllade Miss Li och bad om ett extranummer och belönades med två.

Scensommar-familj-1Scensommaren och bildreportaget avslutas med eldshow.

Scensommar-familj-2Hänförd Lidköpingspublik 1.

Scensommar-familj-3Hänförd Lidköpingspublik 2.

Scensommar-familj-6Säga vad man vill om gyckel men eld i natten är coolt!