Gå direkt till Nyheten (Utomhusbio i Stadsträdgården i dagarna två)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Fredag 20 juli 2018
  1. Dagens namn:
  2. Margareta och Greta
  3. I morgon:
  4. Johanna

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Utomhusbio i Stadsträdgården i dagarna två

Publicerad fredag, 11 augusti 2017, 11:29 av Mikael Ingebäck

utegbio_b_90801
Arkivbild

Det är Kultur & Fritid som återigen sätter upp Stora bioduken i Stadsträdgården i helgen för att visa familjefilm.I kväll visas Sune i Grekland-all inclusive och i morgon är det Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.

Båda föreställningarna börjar klockan 22.00.

– Förra året kom det mellan 500 och 1000 personer. Då var det å andra sidan rätt dåligt väder. I år blir det förhoppningsvis betydligt fler som dyker upp, säger Anna Ohlin Ek, biträdande chef för bibliotek, konst och kultur i Lidköpings kommun.

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet