Gå direkt till Nyheten (Nytt på bioduken på Folkan i dag)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Fredag 20 juli 2018
  1. Dagens namn:
  2. Margareta och Greta
  3. I morgon:
  4. Johanna

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Nytt på bioduken på Folkan i dag

Publicerad fredag, 11 augusti 2017, 08:59 av Redaktionen

ikon-folketshusfolkan
Superswede
En film om den svenska racinglegenden Ronnie Peterson, vars liv slutade med en våldsam krasch på Monzabanan 1978 och chockade en hel värld. Filmen tar tillsammans med Ronnies dotter Nina Kennedy och några av de största namnen inom racingvärlden med publiken på en episk resa till en epok då sporten kantades av glamour, dårskap, hjältemod, big business och krafter som under ett decennium drev fler än tolv förare i döden.
Från 7 år
Språk: Svenska, engelska – svensk text
Genre: Dokumentär
Regi: Henrik Jansson Schweizer
Trailer

Barnmorskan
Claire är en uppskattad barnmorska som när hon närmar sig slutet av sitt yrkesliv har hamnat på kollisionskurs med de moderna sjukhusens metoder och effektivitetskrav. En dag får hon ett märkligt telefonsamtal. Béatrice, hennes fars extravaganta älskarinna som försvann spårlöst för 30 år sedan, har viktiga nyheter och vill träffas. Deras möte blir en dramatisk kollision mellan två motsatta själar: en strikt och kontrollerad renlevnadsivrare och en som gärna unnar sig en blodig biff och ett glas rött.
Barntillåten
Språk: Franska – svensk text
Genre: Drama
Regi: Martin Provost
Trailer

The Dark Tower
Den siste revolvermannen, Roland Deschain, är fast i en evig kamp mot Walter O’Dim, även känd som mannen i svart. Roland är fast besluten att hindra honom från att rasera det mörka tornet, som håller ihop universum. Med världarnas öde på spel kommer gott och ont att drabba samman i den slutgiltiga striden, där enbart Roland står mellan mannen i svart och universums överlevnad.
Från: 11 år
Språk: Engelska – svensk text
Genre: Action , äventyr, skräcke, Sci-Fi, western
Regi: Nikolaj Arcel
Trailer

– Material från Folkets Hus

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet