Gå direkt till Nyheten (Varor för tusentals kronor förstörda när kommunen drog ur sladden)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Torsdag 21 juni 2018
  1. Dagens namn:
  2. Alf och Alvar
  3. I morgon:
  4. Paulina och Paula

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Varor för tusentals kronor förstörda när kommunen drog ur sladden

Publicerad måndag, 17 juli 2017, 15:07 av Mikael Ingebäck

aaaBakgår`n har hamnat emellan stolarna när ansvaret för den bortkopplade elen bollas mellan förvaltningar hos kommunen.

När Stefan Saliba, VD för Bakgår`n, kom till torget på måndagen efter förra helgens Power Big meet för att städa och plocka i ordning möts han av att den kylkontainer restaurangen hyrt för förvaring av mat och dryck, är utan el.

-Den hade stått utan el i tre till fyra timmar och när jag frågade Lidköpings elnät vad som hänt, sa dom att dom fått ordern ifrån kommunen att all el skulle kopplas ur. Vi hade tillstånd att plocka i ordning och färdigställa till måndag kväll, så det är jättekonstigt, säger Stefan Saliba

Lidköpings Elnät, som arbetade med elen på torget, säger enligt Stefan Saliba att de fick ordern om att dra ur strömmen ifrån kommunen. De frågade inte heller Bakgår`n om den fläktförsedda kylkontainern. När Stefan Saliba ringde upp Glenn Rytterfjell, marknadsförare på kultur & Fritid, och frågade vad som hänt skyllde han på Lidköpings Elnät. Kommunen ringer inte heller upp så där ligger bollen nu.

aaa  -Jag väntar på den slutgiltig summan ifrån vår leverantör av  mat och dryck men hittills har varor för tusentals kronor kasserats. Det är inte klart än, så vi vet inte vart det landar exakt, avslutar Stefan Saliba, VD för Bakgår`n.

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet