Gå direkt till Nyheten (Fullt drag på motorstadion)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Lördag 21 oktober 2017
  1. Dagens namn:
  2. Ursula och Yrsa
  3. I morgon:
  4. Marika och Marita

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Fullt drag på motorstadion

Publicerad fredag, 07 juli 2017, 22:17 av Joakim Stegelmeyer

powermeet-20170707-silver-spirit-2På motorstadion arrangerade Lidköpings Tractorpullingklubb och Vara MK Lidköping Triple Motor Meet. Ett par hundra besökare hade kommit för att se tractorpulling, rally och så kallad drifting. Här ses Silver Spirit II på väg mot full pull.Publiken bjöds som sagt även ett smakprov på rally som kördes på folkracebanan. Nedan ses en av deltagarna i uppvisningen i ett formidabelt uppställ.

powermeet-20170707-rallycross-2

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet