Gå direkt till Nyheten (Ny chef för Intern Service i Lidköping)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Söndag 23 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ny chef för Intern Service i Lidköping

Publicerad onsdag, 05 juli 2017, 14:05 av Redaktionen

mattias-svenssonNu är det klart att det blir Mattias Svensson, 44 år från Grästorp som efterträder Torbjörn Friberg som förvaltningschef på Intern Service från och med 1 oktober.

Det framgår av pressmeddelanden från såväl Lidköpings som Grästorps kommuner.

Mattias Svensson kommer närmast från en tjänst som teknisk chef i Grästorps kommun. Före det arbetade Mattias Svensson på ett kommunalt bostadsbolag i Trollhättan.

— Vi är väldig glada att Mattias valt oss som arbetsgivare. Mattias kommer tillföra vår verksamhet mycket värdefull kompetens, säger kommundirektör Jan Fransson.

— Jag har arbetat i olika nätverk där Lidköping varit en part och det har alltid varit en bra relation. Grästorp har också ett samarbetsavtal med Miljö-Hälsa i Lidköping och jag har känt mig välkommen så fort jag klivit innanför dörren här i Lidköping. För oss i Grästorp är ”stan” både Lidköping eller Trollhättan men jag har alltid haft en bra känsla för Lidköping. Vi besöker ofta Kålland och Spiken.

Mattias Svensson börjar i Lidköping den 1 oktober.

Förvaltningen Intern service är direkt underställd kommunstyrelsen. Här hanteras bl a kost, städ, fastigheter och fastighetsskötsel – bl a kommunens byggverksamheter.