Gå direkt till Nyheten (Hört på stan: Detta är vad jag gör)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 19 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Hört på stan: Detta är vad jag gör

Publicerad fredag, 19 maj 2017, 12:35 av Björn Smitterberg

ikon_bjoerns2Det finns dom som frågar: Vad gör du hela dagarna, det kan väl inte ta så många sekunder att skriva ned dina rader…?
Svar: Det beror på vad man menar med begreppet ”många sekunder”.

Lidköpingsnytt kommer inte till av sig själv, och på torsdagen kände sig redaktören slutkörd. Lidköpingsnytt blev inte färdig, redaktören tog sig hem och satte sig i en solstol. Och somnade. Det är mycket, mycket ovanligt. Redaktören sover nämligen gott på nätterna. Lite kvällstrött förstås, men inte förrän vid niotiden.

Men det har varit tuffa dagar, och nu kommer en helg då redaktören ska koppla av. Bara akuta saker och insända saker ska hanteras – själv skall redaktören ägna sig åt att klippa sommarredaktionens stora gräsmatta med nagelsax – bara för att det ska få ta tid att vara på gräset. Tänk så snopna sniglarna ska bli!

Det är ju tider för förökning i trädgårdarna nu, lökar, plantor och frön hamnar i jorden. Joakim har kollat in det här särskilt.

Irriterande är det med datorer. Har i två dagar försökt betala prenumerationen på ett viktigt program som vi betalar årsvis för. Plötsligt säger leverantören att banken inte tillåter transaktionen. Kontakt med banken som säger att vi har inte stoppat transaktionen. Ringer upp leverantören som tydligen sitter i Indien och på bruten svenska försöker förstå när jag bokstaverar mitt namn – ö, finns inte. Så nu vet några vad jag gör hela dagarna.

Nu tar jag ledigt och försöker lugna mina nerver.

Ha en trevlig helg.!