Gå direkt till Nyheten (Nytt ljus över Margretelund)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 30 maj 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Nytt ljus över Margretelund

Publicerad fredag, 07 april 2017, 08:34 av Björn Smitterberg

I ett par nätter har gatuljuset varit ur funktion på Margretelundsområdet.
På torsdagskvällen kom larmet till Lidköpingsnytt från en kvinnlig läsare om att det blivit mörkt och hon är rädd att röra sig i området när hon  kommer hem sent.

Lidköpingsnytt kontaktade Lidköpings kommun och det blev en omedelbar reaktion. Klockan var före åtta när Lidköpingsnytt tog kontakt med kommunen, klockan var fyra minuter efter åtta när man ringde tillbaka från Park Gata och Lidköpings Elnät och berättade att personal omedelbart skickats ut för att laga felet.

Troligen beror de mörka lyktorna på att en ny styrutrustning installerats och att den inte fungerat som den ska. Hur som helst så skickade personalen vid Park Gata och Lidköping Elnät via Lidköpingsnytt ett tack till den kvinna, Annika S, som stod för tipset. Så galet var det att om inte påpekandet kommit hade man inte märkt att det varit fel på ljuset.

Lidköpingsnytt får lite då och då sådana här ”larm” om elfel eller VA-problem. Gemensamt är att man tycker det är svårt att hitta ett larmnummer hos kommunen. Lidköpingsnytt har tagit upp det här med info-ansvariga vid kommunen som lovat fixa ett dygnet-runt-larmnummer.