Gå direkt till Nyheten (5.000 i bonus för sommarjobbare i Grästorp)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Söndag 23 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

5.000 i bonus för sommarjobbare i Grästorp

Publicerad fredag, 10 februari 2017, 15:50 av Björn Smitterberg

Grästorps kommun meddelade i dag att den för första gången skall ge bonus till sommarvikarier. Det blir 5.000 kronor extra i lön för den som tar jobb i sociala verksamheten i Grästorp och som stannar hela semesterperioden.Bakgrunden är den hårda konkurrensen om sommarvikarier, och i Grästorp som andra kommuner har det blivit allt svårare att få sommarvikarier till äldreomsorgen, LSS-verksamheterna och för ensamkommande flyktingbarn. Även sjuksköterskor är en bristvara sommartid för Grästorp.

Enligt uppgift från Grästorp har den kommunen nu den högsta bonusen i sitt närområde.