Gå direkt till Nyheten (Nytt från SCB idag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Nytt från SCB idag

Publicerad tisdag, 06 december 2016, 09:38 av Redaktionen

Antalet sjukdagar minskade
Antalet sjukdagar per anställd ökade under tredje kvartalet 2016 jämfört med motsvarande kvartal 2015. Totalt var antalet sjukdagar under sjuklöneperioden 1,21 dagar per anställd.
Läs mer

Stödundervisning minskar i grundskolans lägre årskurser
I grundskolans lägre årskurser har det över tid skett en minskning av andelen elever som fått stödundervisning. Våren 2016 fick ungefär 1 av 10 elever i årskurs 5 stödundervisning vilket kan jämföras med runt 2 av 10 elever våren 1992.
Läs mer

Utsläppen av växthusgaser minskar men skillnaderna mellan länen är stora
Utsläppen av växthusgaser minskade i Sverige under perioden 2008 – 2014 men skillnaderna mellan länen är stor. Det blir tydligt när SCB för första gången presenterar regionala miljöräkenskaper och miljöekonomiska profiler per län. Gotland är det mest utsläppsintensiva, utsläpp i relation till förädlingsvärde, av de 21 länen. Den största minskningen i utsläppsintensitet återfinns på Gotland och i Södermanland.
Läs mer

Partisympatier november 2016
Partisympatiundersökningen visar i vilka demografiska grupper de olika partierna har sitt starkaste stöd. Partisympati avser ingen specifik nivå i politiken och ingen hänsyn tas till om man skulle rösta eller inte. Undersökningen redovisar även väljarkårens EU- och eurosympatier.
Läs mer